רשת פרנג‘ליקו הינה רשת שף וסושי בר המשלבת חוויה קולינרית ובילוי.
הרשת החלה את דרכה בשנת 2000 בעיר חיפה וכיום מונה 17 סניפים. המטבח האסיאתי של פרנג‘ליקו מוכר היטב הודות למנות השף הייחודיות שלו,
בדגש על תפריט הסושי המגוון. בפרנג‘ליקו תיהנו מבר אלכוהול עשיר הכולל: בירות מהחבית, יינות, וויסקי, קוקטיילים ועוד… הרשת מקפידה על איכות וטריות המזון, שירות חם ומקצועי, אווירה טובה ועיצוב אסתטי ומוקפד.
בשלב ראשוני אנו בודקים מיהם הזכיינים המתאימים ביותר – הזכיין עובר הכשרה מקיפה ויסודית החל מתפעול ועד ניהול העסק – איתור מיקומים אפשריים בעזרתם ותמיכתם של מנהלי הרשת, הכשרת צוות מקצועי ופתיחת הסניף – במהלך החודש הראשון לפתיחת הסניף הזכיין יקבל ליווי והדרכה צמודים על ידי אחד ממנהלי הרשת – לאורך כל תקופת הזכיינות הזכיין יקבל תמיכה מהרשת ברמת התחזוקה, תפעול והתפתחות מקצועית.
זכיין ברשת פרנג’ליקו לא חייב להיות בעל ניסיון ניהולי או יזמי קודם, עם זאת, חשוב לנו שיעמוד בכל הקריטריונים הבאים: – יחסי אנוש טובים מאוד – שירותיות – חריצות, מוכנות לשעות רבות של עבודה והשקעה – אמינות – להט להצלחה ומוטיבציה להתפתח – איתנות פיננסית.