אינדקס זכיינות

פתח עסק משלך תחת מותג מוביל

99ed494dc6ee2979609c9d7e

דלי קרים

קטגוריות: גלידריות ומיצים, מזון

עדכון אחרון: 27/06/2016

מותג: DELI-CREAM

המוצר: גלידות

מדינתה של חברת האם: ישראל

מספר סניפים: 25

שנת הקמה: 1989

דמי הזכיון: 0-50000

השקעה כוללת מוערכת: 250000-500000

אודות הרשת

תחילתה של "דלי-קרים" היא בשנת 1989 בחנות קטנה פינתית במרכז "לב העיר" ברח' ג'בוטינסקי בראשל"צ. ג'לטי 2000 – לימים "דלי-קרים": הוקמה ע"י אבא סמי ואמא רינה בן בסט בעקבות חלום ילדות של רינה בפולין, בימים בהם גלידה נחשבה למותרות, שלאבא שלה יהיה מפעל גלידות. את תהליך הייצור והמתכונים למד סמי ממורהו : טכנולוג מזון בכיר – אנגלי קשיש ,החי בארץ ואחראי להקמתם של מפעלי מזון גדולים רבים ומוכרים. הקשר בינם הפך כקשר אב ובן ובכך הועברו כל סודות המקצוע והידע כמו שמועברים מאב לבנו. תחילה יוצרה הגלידה במחסן קטן הצמוד לחנות בראשל"צ. כשנה לאחר מכן נפתחה חנות נוספת ברח' סוקולוב בחולון ע"י דב, אחיה של רינה. במטבח חנות זו הוכנה גם כן חלק מהגלידה. בינתיים השתחררו שני הבנים למשפחת בן בסט – אבי ושרון, מהצבא ובתוך כך מצאו עצמם בתוך העסק המשפחתי. בשלב זה לא הספיק הייצור הכולל בשתי החנויות לכמות המכירות ולדרישת הקהל ועל כן הוחלט להקים מפעל אשר יספק את תוצרתו לחנויות הקימות כמו גם לחנויות נוספות שיפתחו בעתיד. על מנת לא לקלקל ו"למסחר" את הגלידה ניבנה במיוחד עבורנו, בעזרת מהנדסי מכונות, מכשור מיוחד אשר יגדיל את כמות הייצור מבלי לפגוע באופיו , במרקם ובטעם המיוחדים המזוהים עם גלידה. "דלי קרים" משקיעה חלק ניכר מהכנסותיה בהתחדשות ובשיפור המוצרים הקיימים, כמו גם בחיפושים אחר טעמים חדשים, במטרה להפתיע את חוש הטעם של לקוחותינו בכל פעם מחדש. החומרים מהם מיוצרת הגלידה במפעלינו הם מהיקרים ביותר בעולם ומהמשובחים ביותר אשר רובם מיובאים באופן עצמאי על ידנו.