אינדקס זכיינות

פתח עסק משלך תחת מותג מוביל

JonnyKrispy_logo

רשת הסנדוויץ' בר והסלטים "ג'וני קריספי" פותחת סניף ראשון בתל אביב

2013
קטגוריה: חדשות ישנות

הסניף, תחת הקונספט "FREESTYLE SANDWICH & SALAD", מציע מגוון רחב של סנדוויצ'ים וסלטים בהרכבה עצמית. בנוסף, הלחמים ב"ג'וני קריספי" נאפים במקום ועוברים תהליך ייחודי של אפייה בשני תנורים נפרדים.
רשת הסנדוויץ' בר והסלטים "ג'וני קריספי" מגיעה לתל אביב ופותחת סניף ראשון ברחוב קינג ג'ורג' 79. הסניף החדש מציע 20 מנות שונות להרכבה עצמית בסנדוויץ' ועשר אפשרויות להרכבת סלטים בבחירה אישית. בהקמת ג'וני קריספי ת"א הושקעו למעלה מחצי מיליון שקלים.

אוהבי הבשר יוכלו לבחור במנת ה"סלופי ג'ו" המורכבת מבשר צלע קצוץ, בצל צרוב ורוטב "סלופי" מתקתק, או במנת צ'לי קון קארנה המורכבת מבשר צלע קצוץ, בצל צרוב, פריחולס ורוטב צ'ילי פיקנטי. מנת "ג'וני גואה סטייל" כוללת נתחי חזה עוף מוקפץ עם ירקות ברוטב תאילנד, חתיכות אננס, ירקות ורוטב "גואה". מנת "ג'וני ספייסי אדוארד" מורכבת מנתחי פרגית ברוטב פלפלים על הפלאנצ'ה. לצד המנות הללו מציע ג'וני קריספי את הבחירות היותר קונבנציונאליות דוגמת "ג'וני אנטריקוט", "ג'וני רוסטביף", "ג'וני קבב HOMEMADE", "ג'וני חזה עוף בריאות", "ג'וני מרגז חריף אש", "ג'וני שניצל קריספי" ו – "ג'וני אווז חם". יש לציין כי הלקוחות יכולים להרכיב בעצמם על פי בחירה כל אחת מהמנות. בנוסף, בג'וני קריספי ניתן למצוא סדרת רטבים בלעדית לרשת, דוגמת רוטב לימונים, שזיפים, חלפיניו ועוד.

בגזרת הסלטים יוכלו ה מבקרים להרכיב בעצמם את הסלט האהוב ביותר עליהם, לצד 3 מנות מומלצות: סלט עם בשר, סלט טונה וסלט צמחוני.

לצד המנות הבשריות, מציעה ג'וני קריספי קשת אפשרויות של מנות צמחוניות וטבעוניות בהן "ג'וני עיראקי", "ג'וני טוניסאי", "השקשוקה של ג'וני", "ג'וני טבעוני" הכוללת נתחי סייטן מוקפצים עם ירקות ברוטב תאילנדי. בנוסף, ישנה אפשרות הבחירה בלחם ללא גלוטן הנאפה גם הוא במקום.

כמו בשאר סניפי הרשת הממוקמים בדרום הארץ, גם בסניף התל אביבי החדש נאפים הלחמים בשני תנורי אפייה שונים המעניקים תחושת "קריספיות" ייחודית ושונה. ניתן לבחור בין שני סוגי לחמים: לחם כפרי המורכב מ חיטה מלאה מועשרת בסיבים תזונתיים ולחם לבן.

רשת ג'וני קריספי החלה את דרכה לפני שנתיים בעיר באר שבע. הרשת, בבעלות האחים אופיר וניר דעי מקור השם ג'וני הוא בכינוי עתיק יומין שנהוג היה בין האחים עוד מילדותם, כאשר המילה קריספי מאפיינת את הלחם והתחושה בחך בכל ביס וביס.

על העיצוב המאופיין בעץ מסוג OSB המקנה תחושה והרגשה צעירה, נינוחה ומקורית כלפי חוץ, הופקד האדריכל, גד הלפרין, שעיצב גם את מסעדת הסוהו בראשון לציון, מסעדת טראסק וכו'. את התפריט הרכיב השף אורן רביד.

בועז גוטמן, מבעלי ג'וני קריספי ת"א: "אנחנו מתרגשים לפתוח את הסניף הראשון בעיר תל אביב. ג'וני קריספי מציע אוירה שונה, אחרת ומיוחדת בשילוב מוצר מנצח, בריא ואיכותי. אין לי ספק שהקהל התל אביבי והמבקרים הרבים בעיר, בדומה לתושבי הדרום, יתחבר לג'וני קריספי והסניף בקינג ג'ורג' יהווה את דריסת הרגל הראשונה לסניפים נוספים בקרוב."